Hirdetés

Világcsúcskísérlet - 1000 fős FPS multit tervez egy cég

|

A svéd Pikkotekk cég új világcsúcsra tör - ha sikerül, nem semmi lesz.

Hirdetés

A jó svédek úgy döntöttek létrehoznak egy olyan multi-FPS-t, amelyben egy mapen 1000-en játszhatnak egy időben. 

"Egy éve a CCP-vel beszélgettünk [EVE Online fejlesztői] és előkerült az az ötlet, hogy kéne készíteni egy multi-FPS-t Unity motorral. A technológiai áttörés olyan mértékű lenne, hogy még a bárokban ücsörgő hölgyek is beindulnának tőle" - mondta Christian Lönnholm a Pikkotekktől.

Lényegében a játék úgy működne, mint a mobiltelefon-tornyok rendszere. Jónéhány szerver kontrollálná a térképet - ki/be kapcsolva anélkül, hogy a játékélmény megsínylené. 

Felmerülhet a kérdés: mire is jó ez? A válasz egyszerű - világcsúcsot akarnak elérni - mindezt azért, hogy a szerver-kiegyensúlyozó technológiájukat el tudják adni. Még a fejlesztők is elismerik, hogy ez nem épp a legszebb játék a világon, viszont igen effektív - technikai szempontból. Még trailer is készült:

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)