Hirdetés

Vindictus Europa - Átalakulás, azaz transzformáció trailer

|

Sokak számára a Nexon Vindictusa az egyik legígéretesebb ingyen játszható mmorpg.

Hirdetés

Ennek több oka si lehet - a játék csodaszép és a harcrendszere inkább az akció-játékosoknak való - így aztán nem feltétlenül a klasszikus MMO rajongók lesznek a legfőbb hívek.

Én játszottam a bétájával, de igazán nem az én világom - azt elismerem, hogy nagyon szép. most azonban az  új kiegészítővel, amely a Colhen in Flames címet viseli egy vadiúj harci mód is érkezik a harcosoknak. Ezt a módot transzformációnak, azaz átalakulásnak hívják, és a saját sorsunk függ tőle, hogyan és miként használjuk fel ezt a félelmetes erőt. Ennek segítségével karakterünk félelemetes gyilkológéppé válik, amit a videóban látható példák jól demonstrálnak:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)