Hirdetés

Az egér, ami két görgővel büntet

|

Bemutatkozott a Viper V530, ami nem csak a szivárvány összes színében pompázik, de valamiért két görgőt raktak rá a fejlesztők.

Hirdetés

El tudjuk képzelni, hogy mennyire hasznos lehet a Viper V530 megoldása olyasvalakinek, aki hatalmas táblázatokkal vagy rengeteg programkóddal dolgozik.

Eltekintve attól, hogy a Viper V530 tényleg egész jól néz ki, és a kétgörgős megoldás nagyon hasznos lehet, az értékeit elnézve nem egy különösebben extra egér. A maga 60 dolláros áráért az extra görgő mellé jár 5000DPI érzékenység, optikai szenzor, és állítgatható világítás. Testvére, a V560 70 dollárért kínál 8200-as érzékenységet és állítható súlyozást, ami egy játékosnak azért lényegesen fontosabb, mint a dupla görgő. 

Szerintetek mennyire lehet hasznos egy kétgörgős egér? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)