Hirdetés

Virtual City - építsünk várost

|

Ahogy figyelem az internetet egyre inkább kialakul bennem egy érzés - az, hogy egyre jobbak a független fejlesztők és fejlesztések.

Hirdetés

Itt van például a Virtual City esete - kétségtelenül nem épp egy AAA cím, de mind grafikailag, mind játékmenetileg korrekt.

Ha eddig nem derült volna ki, ebben a játékban várost kell építeni és menedzselni - lehet az lakó, vagy ipari övezet akár. Eladható termékek gyártása után ezek eladása következik a megfelelő kereskedelmi egységekben. S mint minden városnak, a virtuálisnak is szüksége van tömegközlekedésre, parkokra, mozikra és stadionokra (ez utóbbi hely az, ahol sporttól függetlenül megy a bunyó). Persze a szemetet is össze kell szedni, építeni kell kórházakat, rendőrségeket, tűzoltóságot, ákat kell ültetni és igyekezni kell a lehető legjoban környezetbarátnak lenni. A lkók pedig imádják, ha valami jó kis városi esemény is zajlik.

Városunknak vannak szomszédai is, amikkel lehet kereskedni, és tömegeket vonzó turistalátványosságokat is lehet építeni, mint a Marina vagy a Shuttle kilővőállomása. Ahogy ez lenni szokott a városlakók előbb-utóbb bajba kerülnek, lehet rajtuk segíteni akár gazdasági, akár természeti eseményről van szó. 50 különböző szinten lehet játszani és 5 különböző sandbox térképen lehet kipróbálni a szabadon játszható módot.

Az 50 szint 5 különböző környezetben érhető el, ezek: Colorado, California, Michigan, Montana, New York

18 különböző missziós szcenárió érhető el

25-féle terméket lehet szállítani és ezekkel ekreskedni is lehet.

7 termelési csatonát lehet kifejleszteni.

16 különböző öcsit lehet elérni.

Tucatnyi upgrade és kilockolható épület is található a játékban.

A játék ingyenesen letölthető, azonban ez a változata csak egy órán át játszható: ezután meg kell vásárolni, ha tovább szeretnénk játszani.

Virtual City egy órás változat letöltés

A teljes változat 15 dollárért (2880) forint vásárolható meg.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)