Hirdetés

Virtuális gyilkosság - valóságos börtön

|

Hoppácska - gondolhatja magában a bosszúálló japán hölgyike. A hackelés a szigetországban is büntetendő.

Hirdetés

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy 43 éves japán zongora tanárnőt. A hölgy nagy rajongója egy online játéknak, név szerint a MapleStory-t tolja lelkesen - vagyis csak tolta. Történt ugyanis, hogy anime hősnőnk virtuális házasságot kötött egy játékostársával. Teltek múltak a farmolással töltött hónapok, és mindenki azt hitte, a boldogságnak sosem lesz vége. Azután egyszer csak hirtelen a férfi - nyilván a kapuzárási pániknak köszönhetően - egyoldalúan felbontotta a virtuális házasságot. Tudjuk jól: a hölgyeket nem érdemes felbosszantani, hiszen olyan megtorlás vár a szerencsétlen férfiemberre, amelyet nem biztos, hogy megérdemel. A hölgy szép csendesen kiderítette a 33 éve férfi jelszavát, majd belogolva az accountjára, letörölte a piszok házasságtörő karaktert. Bosszú letudva, hátradőlés, dupla whisky. A férfi azonban nagyon szívére vette a történteket, és felhívta a rendőrséget, akik nem hagyták annyiban a dolgot. Amit a hölgy művelt, azt úgy nevezik, hogy informatikai bűnözés, és akár 5 év börtönnel is "jutalmazhatják" a bosszúszomjas hölgyikét. Erre a hírre mit is mondhatnék? Ahogy Vonnegut bácsi mondta: Így megy ez...

maplestory.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)