Hirdetés

Virtuális internetezés, nagyobb biztonság

|

A Check Point hivatalosan is bemutatta a virtuális böngészést lehetővé tevő ZoneAlarm ForceField biztonsági szoftvert.

Hirdetés

A Check Point a virtualizációból származó biztonsági előnyöket tette elérhetővé a felhasználók számára a ZoneAlarm ForceField szoftver kiadásával. A cég az alkalmazásával egy másfajta megközelítési módot vetett be annak érdekében, hogy az egyre növekvő számú internetes fenyegetettség ellen fel tudja venni a küzdelmet. Úgy gondolta ugyanis, hogy ha a webböngészőt elkülöníti a valós környezetektől, akkor a kártékony programok és a rosszindulatú tevékenységek ellen is hatékonyabban lesz képes ellenszert kidolgozni. Ennek érdekében a ForceField felhasználói tulajdonképpen a webböngésző egy klónját használhatják virtualizált körülmények között.

 

A virtuális böngészés előnyei >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)