Hirdetés

Virtuális javak pénzért legálisan

|

A LOTRO producere szerint a jövő a valódi pénzen vásárolható tartalmaké.

Hirdetés

Jeffrey Steefel, a Turbine fő producere, egy interjúban azt nyilatkozta, cégük rajta tartja a szemét az úgynevezett másodlagos piacon MMO játékok terén. Szerinte a következő öt évben az MMO-k átállnak a virtuális javak és fizetőeszközök valódi pénzért történő értékesítésére. ”A pozíciónk most elég egyértelmű. Miénk a felelősség, hogy a játékosok azt kapják, amiért fizetnek. Ezért nem támogatunk olyan embereket, akik farmolnak vagy illegálisan kihasználják rendszerünket. Ezeket az elemeket próbáljuk kiszűrni, ugyanis jogszabályellenesek. De mind tudjuk, hogy valami fog történni a következő 2-5 éven belül a z üzleti modellel általánosságban, ezért odafigyelünk arra, hogy mi történik ezen a téren, és figyelünk az olyan kiadókra, akik virtuális javakat árulnak a játékaikhoz.” mondta Steefel. A GPotato és a Sony egyébként próbálkozik efféle rendszerekkel, és úgy tűnik nekik egyelőre bevált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)