Hirdetés

Drága headset nélkül is zseniális VR-élményt lehet összehozni (videó)

|

Az év apukája címre is pályázhat az a férfi, aki erre alkalmas headset nélkül, egy TV és némi izomerő segítségével hozott össze egy mókás VR-élményt a lányának.

Hirdetés

A nemrég megjelent és a közeljövőben kiadásra kerülő technológiák segítségével elég összetett élményeket is kihozhatunk a virtuális valóságból, de ahogy az internet leleményesebb fele megmutatja, nincs feltétlenül szükségünk a legújabb kütyükre.

Néhány nap alatt hihetetlen népszerű lett az a hongkongi apuka, aki házi technikákkal hozott össze egy szórakoztató VR-élményt a lányának, és ezt egy csodás videón is megosztotta a világgal. A terepbiciklis videót, amit a TV-n mutatott neki, azzal egészítette ki, hogy az extrém sportoló mozgását utánozva mozgatta és rázta a gyerkőc biciklijét, aki láthatóan nagyon is élvezi az utat. A high-tech headsetek helyett pedig egy biciklis sisakkal érte el, hogy még élethűbb legyen a TV-n mutatott látvány, ami zseniális trükk, amellett, hogy még biztonságos is.

Ti láttatok valami hasonlóan elmés megoldást a drága headsetek kiváltására?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)