Hirdetés

Virtuális videósok csapnak össze egy ingyenes verekedős játékban, ami meglepően jól néz ki

|

Az Idol Showdown valószínűleg nem fogja leváltani az EVO egyik főbb játékát, de egy ténylegesen minőségi verekedős címnek tűnik.

Hirdetés

Az elmúlt egy évben elkezdtem a saját szerzetesi utamat a verekedős játékok rögös útján, és jelenleg a Guilty Gear: Strive-ban igyekszem eltiporni az összes tegnap született Bedman maint.

Az FGC-nek mindig is volt egy különleges helye a szívemben, így egész jól meg tudom különböztetni a szemétre való próbálkozásokat a törődéssel készült verekedős játékoktól. A V-Tuber rajongók által összerakott Idol Showdown az utóbbi táborba tartozik.

Hirdetés

A Besto Game Team nevű csapat két éve dolgozik azon, hogy a Hololive nevű V-Tuber csapat karaktereit összehozza egy pörgős, retro, leginkább Melty Bloodra hajazó címben. Alapjait tekintve egy 1v1 felállású, tempós móka lesz, egyszerűen végrehajtható kombókkal és nyolc játszható karakterrel.

A Hololive csapata egyébként meglepően nagy, így nem lehetetlen, hogy a jövőben bővüljön még a felhozatal.

Amellett, hogy egész jól néz ki, még rollback netkódot is használ, ami (többnyire) hibátlan online harcélményt tesz lehetővé. A játék ráadásul teljesen ingyenes lesz, így még azok is gondtalanul kísérletezgethetnek majd vele, akik még sosem kóstoltak bele a műfajba.

Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, de elvileg valamikor most, a tavaszi szezon alatt kell majd befutnia.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)