Hirdetés

Visszakerült a Rush a Battlefield 2042 Portal módjai közé

|

Visszatértek az év végi szabadságolásról a fejlesztők, kezdődik a 2022-es mentőakció.

Hirdetés

Alaposan leszerepelt az EA és a DICE azzal, hogy ilyen állapotban engedték megjelenni a Battlefield 2042-t. A játéknak alapvető hiányosságai vannak, amik felett még szemet is tudnánk hunyni, a kidolgozottság slamposságát és a számos hibát azonban egyszerűen nem tudjuk megbocsátani a fejlesztőknek. Még annak ellenére is bukás a játék, hogy konzolokon egész jól fogyott a tavalyi évben.

A vállalhatatlan állapot miatti tiltakozás és az övező hangulat már olyan szintet ütött meg, amit a kiadó és a fejlesztő nem tud vagy akar máshogy kezelni, mint a közösség elhallgattatásával.

Hirdetés

Bár érthető, hogy ilyen döntés született, a DICE végső soron azzal sem javított a helyzeten, hogy év végén kötelező szabadságra küldte az alkalmazottakat, hiszen hiába lett gyenge a Battlefield 2042, a fejlesztők ettől függetlenül rendkívül megfeszített tempóban dolgoztak vele, így kijárt nekik a pihenés.

Szerencsére a svéd csapat tagjai már újra a munkaállomásaik előtt ülnek és próbálják a lehető legtöbbet kihozni a játékból. Kezdésnek például visszaállították a Portal mód egyik legnépszerűbb játékmódját, a Battlefield 2042 Rush-t. Sokak számára érthetetlen, hogy egyáltalán miért került ki, mellesleg ennek amúgy sem a Portal, hanem az All-out Warfare részének kellene lennie.

A DICE-nak nagyon sok munkája lesz azzal, hogy egyáltalán életben tartsa a játékot, aminek a játékosállománya már most borzasztó alacsony szintre zuhant. Ehhez úgy tűnik olyan drasztikus döntéseket is meg kellett hozniuk, mint egy komplett játékmód hátrahagyása, hogy ahelyett is a fontosabb dolgokra tudjanak koncentrálni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A következő hónapokban megérkezik az első szezon, ha azonban a fejlesztők azt akarják, hogy a másodikkal is játsszon majd valaki, számos hibát kell javítaniuk, rendbe kell hozniuk a teljesítményt, nem utolsósorban pedig rendkívül sok tartalommal kell, hogy bővítsék a játékot. Több fegyverre, pályára és működő, valós hatást gyakorló kiegészítőre van szükség, a battlefieldes játékostábor ugyanis már újra elővette a Battlefield V-öt és a Battlefield 4-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)