Hirdetés

Visszatér a Call of Duty: Warzone eredeti pályája, de nem mindenkinek

|

Verdansk volt az első pálya, amelyen összemérhették tudásukat a Warzone játékosai.

Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard tavalyi megjelenése az ingyenesen elérhető Warzone-ra is hatással volt, méghozzá elég nagy mértékben, ugyanis egy teljesen friss harcteret kaptunk Caldera képében. Ám valószínűleg még sokan emlékeznek a Verdansk nevű pályára, ami a játék első és egy ideig egyetlen csatatere volt, majd elpusztították, a helyét pedig az átdolgozott változata, a Verdansk '84 vette át. Most viszont úgy tűnik, hogy valamilyen formában visszatérhet az eredeti térkép.

Megjelent ugyanis egy videó a Redditen, amelyen az Activision egyik fejese, Alex Summers arról beszélt, hogy a jövőben ismét közöttünk lesz Verdansk. Elmondása szerint már valamikor jövőre lövöldözhetünk ismét a pályán, ami csak bizonyos platformokon lesz elérhető.

Hirdetés

Alapvetően jó hír lehet az eredeti térkép visszatérése, de Summers platformokra vonatkozó megjegyzése adhat némi okot az aggodalomra. A tervek szerint 2023-ban debütálhat a Warzone mobilos változata, amiben így lehet, hogy tényleg benne lesz az eredeti, hamisítatlan Verdansk, de ez azt jelenti, hogy valószínűleg sem a PC-s, sem pedig a konzolos változatban nem találkozhatunk vele.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)