Hirdetés

Visszatér a Fox Interactive?

|

Nem mai keletű a dolog, hogy filmipari óriások külön a videójátékokra fókuszáló részleget tartanak fenn.

Hirdetés

A legismertebb talán a Vivendi Universal, mely, mint nevében benne foglaltatik, a Universal filmstúdióhoz kapcsolható. A másik, mostanában növekedésnek indult kiadó pedig a Warner Interactive, mely birtokában tudhatja a Monolith tehetséges csapatát, ami nem is meglepő, hiszen a Monolith egyik alapítója, az ex-tengerészgyalogos Jason Hall lett a kiadó vezetője. Szintén nem meglepő, hogy a Disney is saját kiadóval rendelkezik.
A Fox Interactive a '90-es évek közepétől volt jelen a szakmában, s bár több játék is megjelent működése alatt, a legemlékezetesebbek az Aliens vs. Predator és a No One Lives Forever sorozatok. 2003-ban váratlanul felszámolták a játékkiadással foglalkozó szekciót.
A lehetséges visszatérés egyelőre nem több puszta spekulációnál, amit a brit mcv egy kiadók és játékfejlesztők körében végzett felmérésre alapoz. Ám ha azt vesszük figyelembe, hogy a legújabb Simpsons játék (szintén Fox IP), előkelő helyeken debütált az összes platformon, akkor már kőkemény zöldhasúakkal is alátámasztott érvet találunk arra, hogy Rupert Mudoch cége visszatérjen a játékiparba.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)