Hirdetés

 Visszatér a Pro és a Noob - MW3 reklám 2.0

|

Gondolom mindenki emlékszik a Modern Warfare 3 élőszereplős spotjára, amikor a Pro (Sam Worthington) és a Noob (Jonah Hill) szitává lő egy egész hadsereget és közben előhozzák a Noob-ból a benne rejlő katonát.

Hirdetés

 

A nem kevés marketing büdzsét felemésztő reklám folytatást kapott, melyben a Pro és a Noob egy „mocskos” kempert tesznek helyre, illetve több helyre, mivel a Noob úgy határozott, hogy az automata fegyverek helyett egy páncélököllel tesz pontot a sniper tevékenységének a végére.

Kicsit kevesebb az akció mint az előző reklámban, viszont a párbeszéd és a színészi játék bőven kárpótol. A spot megértéséhez azért nem árt egy kis angol nyelvtudás, de szerintem bőven megéri, mert nagyon vicces. Szeretettel várjuk a következő részt, az ilyen típusú marketingre az Activision nagyon ráérzett. Szükség is lesz ezekre, ahogy látjuk nagyon szeretnék elérni még idén a kitűzött 18 milliós MW3 eladási célt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)