Hirdetés

Visszatér a Virgin?

|

Amennyiben igaznak bizonyul a pletyka, az E3 során jelentik be a patinás kiadó újjászületését.

Hirdetés

Manapság, amikor a kiadók, és a fejlesztőcsapatok inkább tönkremennek, örvendetes hír, hogy van aki még lát fantáziát a videojátékokban. A legfrissebb pletyka szerint a Virgin ismét visszatér, mint kiadó.

Bizonyára sokan vannak akik emlékeznek még az anno igen jó nevű kiadóra, de akik nem, íme egy-két apróság. A Virgin volt anno az összes jobb Disney játék kiadója, mint például az Aladdin, vagy a The Lion King. Emellett szoros kapcsolatban állt a jobb sorsa érdemesült Westwood Studios-szal, akiknek több munkáját is kiadta, mielőtt felvásárolta őket az EA. Ők adták ki például az eredeti Command & Conquert, a Red Alertet is. A Virgin ezután leginkább Capcom címeket forgalmazott errefelé, mint például a Resident Evil 2-őt, vagy a Devil May Cry-t. Amennyiben valóban visszatérnek a porondra, reméljük méltónak bizonyulnak majd régi hírnevükhöz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)