Hirdetés

League of Legends - a Riot visszavonja a skin-kódokat

|

A fejlesztő Riot Games a játékosok megóvása érdekében deaktiválja a korábban kibocsájtott skin kódokat.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy egyes oldalakon több mint 1000 dollárért kínáltak skineket, mondván, hogy limitált változatokról van szó.

Igen ám, de mindez csak átverés, amire a Riot szemfüles munkatársai szerencsére felfigyeltek. "Ezek az oldalak túlzott árakat számítanak fel (találtunk egy skint, ami több mint 1000 dollár!), és megesik, hogy a fizetés után sem juttatják el a vásárlóknak az ígért tartalmakat. Nem lehet előre megjósolni a végkimenetelét ezeknek a tranzakcióknak, és egy vásárlás sem garantált, attól függetlenül, mint mondott az eladó."

Aki hivatalos kóddal rendelkezik, az július 23-ig jelezheti a készítőknek, akik visszaváltják azt. Nyugtassatok meg minket, ugye ti nem vettetek 1000 dollárért skint?

Közben az egyik olvasónk küldött egy videót is, amiben egy népszerű YouTuber elmagyarázza a történteket. Sajnos angolul. Köszi, Benebazsi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)