Hirdetés

Visszavonul a Fortnite egyik atyja, akinek a Shadow Complexet és az Infinity Blade-et is köszönhetjük

|

Donald Mustard számos kiváló játék készítésében vett részt, amíg az Epic Games kötelékében dolgozott.

Hirdetés

Az Epic Games kreatív vezetője, Donald Mustard bejelentette, hogy kiszáll a buliból. Miután 25 évet töltött a játékiparban, most szeretne több időt szánni családjára és feleségére, és maga mögött hagyni a hajtást, bármennyire is élvezte azt.

Mustard 2005-ben megalapította a Chair Entertainment nevű stúdiót, amit 2008-ban bekebelezett az Epic Games. Innen indult az útja a Fortnite csapatának csúcsára.

Hirdetés

A felvásárlás és a battle royale indulása között Mustard összerakta a Shadow Complex nevű metroidvaniát és az Infinity Blade trilógiát. Utóbbi az egyik első, minőségi akciójáték-széria volt okoseszközökre. A Fortnite sikertörténete ezután indult.

Mustard 2016-ban kapta meg a vezetői szerepét, ami után a Fortnite egy egész korszakot meghatározó játékká vált. Részben neki köszönhetjük, hogy manapság Star Wars, Marvel, Naruto és egyéb franchise-okból ismerős karakterek rohangálhatnak a lövöldében. A fejlesztő egyébként vendégszerepelt is pár nagyobb filmben, így felbukkant a Star Wars: Skywalker korában, a Mátrix: Feltámadásokban és a Bosszúállók: Végjátékban is.

Most mindezt maga mögött hagyja, de a búcsú posztja szerint a jövőben is belefuthatunk majd a Fortnite csataterein.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)