Hirdetés

Visszavonul az Epic Games elnöke

|

Mike Capps aki 10 éve dolgozik az Epicnél, egy blog posztban jelentette be, hogy lemond elnöki pozíciójáról.

Hirdetés

Az Epic Gamesnek köszönhetünk olyan, mindenki által jól ismert címeket, mint az Unreal Tournament, vagy a Gears of War sorozat, így nem meglepő, hogy a cég arcai kiemelt figyelmet kapnak, főleg Mike Capps, kinek elnöksége alatt rengeteg remek játék gördült le a futószalagról. Elmondása alapján hamarosan fia születik, ezért szeretne több időt tölteni a picivel és a mamájával. Ez persze nem jelenti azt, hogy teljesen elhagyja a céget, hiszen tagja marad a vezetőségnek tanácsadóként. A leköszönő elnök azt is leírta a bejegyzésben, hogy az apáskodáson kívül lehet, hogy tanítással vagy írással tölti majd idejét.

Capps arról is írt, hogy az Epic jó kezekben van és semmilyen fennakadást nem fog okozni távozása. Ezt egy céges megbízott is megerősítette: „Minden projektünk gőzerővel halad előre”, így tehát az Epic Games rajongói nyugodt szívvel alhatnak ma is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)