Hirdetés

Vista SP1 2008 elején

|

Sok hónapnyi hallgatás után ma kiderült, hogy a következő év első negyedében érkezik a Vista első javítócsomagja.

Hirdetés

Az elkövetkező hetekben privát tesztelésnek lesz alávetve a Vista SP1 csakúgy, mint az XP SP3 is. Tízezer előre kiválasztott teszter kapja meg őket hamarosan, míg egy kis csoport már jó ideje ülhet rajta.
A Vista foltozása leginkább a már kiadott stabilitást és megbízhatóságot növelő javításokból fog állni, nem igazán növelik majd a funkcionalitást. Például a legnagyobb horderejű többlettudás az lesz, hogy már nem csak egy, hanem tetszőleges darab partíciót kódolhatunk a Vista BitLockerrel. A mérete 1 GB lesz, és a telepítéskor 7 GB helyre van szüksége - nyilván tömörített állományok módosítása miatt. Az infót köszönjük a news.com-nak!

 

vista.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)