Hirdetés

Vivendi + Robert Ludlum = ?

|

Gyakori, hogy könyvek alapján készítenek el egy-két játékot. Erre természetesen példa a Gyűrűk Ura-játékok illetve Harry Potter kalandjai, de a harciasabbak számára Tom Clancy nevét illik megemlíteni. Van azonban egy név, ami még soha nem került elő: Robert Ludlum. Ő a megalkotója Jason Bourne-nak. A Bourne könyvek alapján két film is készült: The Bourne Identity és The Bourne Supremacy (magyar címüket Bourne Rejtély és Bourne Csapda - Thanks R2-D2 & torrob). Na, a lényeg a lényeg: a Vivendi Universal Games szerződésben rögzítette, hogy kiad egy játékot Ludlum könyve alapján. Természetesen kitalálhatjuk, milyen témával kapcsolatban: kémek, akció, thriller... amolyan igazi Bourne-os. A sztoriért nem aggódom, a mester több mint 290 millió (!) eladott könyvvel büszkélkedhet. Sokkal inkább kérdéses a játék minősége, de ne legyünk vészmadarak, jó lesz az is :) Fontos: a nyilatkozatban egyetlen árva szó sincs róla, hogy milyen platformra készül. A konklúziót mindenki levonhatja, de reméljük PC-re is jön.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)