Hirdetés

Víz nélkül lehet élni, de internet nélkül nem?

|

Ahogy számos egyéb dolog, úgy az internet is okozhat komoly függőséget.

Hirdetés

Mindannyiunknak ismerős lehet a szituáció, amikor valamilyen oknál fogva percekre, órákra vagy akár napokra is elmegy az internetszolgáltatás, mi pedig mereven bámulunk a semmibe, szidjuk a szolgáltatót illetve hasonló kényszercselekvéseket hajtunk végre.

 

Vannak olyan személyek is, akiknél a függőség komolyabb mentális problémákhoz vezet, kisebb problémának tartanák, ha a vezetékes vizet szüntetnék meg náluk, mintsem az interneteléréssel akadjon bármi probléma. Az Infosecurity Europe által megkérdezett személyek 17 százaléka nyilatkozta, hogy már egy nap is túl sok lenne a világháló nélkül. Ha többet szeretnétek tudni a felmérésről, látogassatok el a PCWorld honlapjára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)