Hirdetés

"Vízálló" notebook a Panasonic fejlesztőitől

|

A Panasonic, névről kevésbé ismert alkotói (Matsushita) bemutatták a vízállónak titulálható notebookot. Természetesen a laptoppal nem áll majd módunkban búvárkodni: a vízállóság a billentyűzetre vonatkozik. Egyikünk sem örülne annak, ha a nehezen megszerzett laptopunkra valaki véletlen egy pohár vizet löttyintene. Ezen kellemetlenségek megelőzésére kínál lehetőséget a Matsushita, amely legújabb noteszgép-sorozatával a vízállóság határait feszegeti.

A gépre hiába öntünk akármennyi vizet, annak billentyűzete teljesen el van szigetelve a hardwarektől, és a víztaszító anyag el is vezeti a folyadékot, amely egy csepptálcából, alul csöpög ki. A CF-Y5, CF-W5, CF-T5 és a CF-R5 gépek Japánban már májustól kaphatóak, megközelítőleg 2300 dolláros vételáron.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)