Hirdetés

VoiceChat a WoW-ban

|

A Blizzard szakemberei rengeteget kalapálnak programjukon, hogy a játékosok kéréseinek és igényeinek megfeleljenek. A Black temple-t követő első nagy patch, a 2.2.0 érdekes újdonsággal szolgál majd.

Hirdetés

Aki valaha WoW-ozott komolyabban, az tudja, hogy elöbb-utőbb felmerül: Ventrilo vagy TeamSpeak? Egy komolyabb kaland alatt ugyanis sokkal gyorsabban lehet szóban kommunikálni, mint gépeléssel, és ezen "életek", illetve sikeres küldetések múlhatnak. Eddig a WoW játékosok élete elég komplikált volt, mert kellett valahogy szerezniük egy TeamSpeak/Ventrilo szervert, azt telepíteni, működtetni, adatokat megadni, hogyan lehet csatlakozni hozzá stb. Az ő életüket könnyíti majd meg a 2.2.0-ás patch egyik újdonsága, a játékba épített VoiceChat lehetőség, amely külső szerverek nélkül teszi majd lehetővé a játékon belüli hangos kommunikációt. Már csak kicsit kell várni, be kell szerezni egy headsetet és máris cseveghetünk a WoW-on belül is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)