Hirdetés

Void Bastards - komoly ingyenes és fizetős tartalmakat kap

|

Hamarosan extra nehezítésekkel dobhatjuk fel az egyébként sem unalmas roguelike lövöldét.

Hirdetés

A Void Bastards mind stílusában, mind játékmenetében egy különleges darab. Egy roguelike sci-fi lövöldéről van szó, amiben rendszeresen jönnek szembe Cthulhu stílusú rémségek. Már önmagában is elég izgalmas, de a fejlesztők hamarosan egy új játékmóddal is megfejelik az egészet.

Hirdetés

Az ingyenes tartalmi frissítéssel egy Challenge mód érkezik a játékhoz, ami extra kihívásokat kínál majd. Lopakodnunk és trükköznünk kell a túléléshez és a feladatok teljesítéséhez. Míg ez a része ingyenes a hamarosan érkező tartalomárnak, lesz egy fizetős DLC is, amiben egy új szervezet, új ellenfelek, új hajók és rengeteg új jutalom is lesz.

Egyelőre konkrét részleteknek és megjelenési dátumnak is híján volt a bejelentés, de remélhetőleg még a nyáron befutnak az újdonságok PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)