Hirdetés

Volkswagen Eos - a Microsoft csodaautója

|

Láttunk már autókba tervezett számítógépeket és azokba integráltakat is. Most azonban essék szó valami egészen másról. A Microsoft és a Volkswagen közös megállapodást kötött, melynek értelmében közös erővel fejlesztenek ki egy autót, amely valóságos technikai csodaként lép az úttörők mezejére. A Volkswagen Eos minden utasa számára egy 7 inches érintőképernyőt kínál, amelyeket egyenként hajt meg egy-egy 650 megaherzes processzor. A mini-PC-kben egy 20 gigabájtos merevlemez is lapul majd, amelyeken tetszét szerint tárolhatunk bármit. Az Eos számítógépei nem csak videózásra, zenehallgatásra és videójátékra lesznek alkalmasak, hanem alkalmazhatjuk őket GPS-es navigációs rendszerként is, de a beépített WLAN-nak hála internetezhetünk is. Így menet közben böngészhetünk a neten, intézhetjük a levelezésünket, no és persze kikapcsolódhatunk. A Volkswagen Eost élőben az idei Cebiten mutatják be, forgalomba pedig idén nyáron kerül majd, várhatóan 7.000.000 forintos alapáron.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)