Hirdetés

Voodoo Vince: Remastered megjelenés - áprilisban jön a felújított platformer

|

Az eredeti Xboxról hamarosan PC és Xbox One-ra költözik a mókás platformer, így 2003 után ismét végigvihetjük a Voodoo Vince-t egy jelenlegi generációs masinán.

Hirdetés

Folyamatosan új játékokkal bővül az Xbox One visszafelé kompatibilitási programja, de a 2003-ban az első Xboxra megjelent Voodoo Vince-et az akkor használt egyedi programozói megoldások miatt nem lehet ilyen könnyedén emulálni. Így a Beep Industries felújítja saját korábbi alkotását, nemrég pedig leleplezték a megjelenési dátumot is.

Ennek kapcsán jó előre kijelentették, hogy a játékmeneten egy hajszálnyit sem változtattak, csupán azt oldották meg, hogy Full HD felbontás mellett, 60 FPS-sel élhessük át újra az eredeti játékot. Emellett az eredeti szerzővel átdolgozták kicsit a beteg humorral megáldott puzzle-platformer zenei aláfestését, az új kontrollerhez pedig készítettek új rezgőmotor-támogatást. Mindehhez az alábbi trailerrel szeretnék meghozni a nosztalgiázni vágyók (vagy a játékkal csak most ismerkedők) kedvét, egyben a videó végén árulták el azt is, hogy április 18-án érkezik a Voodoo Vince: Remastered.

Ti újrajátsszátok majd a voodoo baba kalandjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)