Hirdetés

W40K: Dawn of War II - Exclusive Space Marine Campaign Walkthrough

|

Valamikor 2009-ben új résszel egészül ki a Warhammer 40K univerzuma. A második Dawn of Warról leshettek meg egy új kedvcsinálót.

Hirdetés

Az első epizód megannyi félresikeredett kiegészítője után a THQ és a Relic érezvén a játék vergődését úgy döntöttek, hogy friss vérrel próbálkoznak és az eddig látottak alapján jó döntésnek bizonyult, hogy inkább egy második Dawn of War fejlesztésébe vágták a fejszéjüket. Egyelőre nagyon keveset tudni a játékról, azonban a most megjelent legfrissebb kedvcsináló a Dawn of War II egy korai verziójából kivágott jelenetsort mutat be, melyben a Space Marine-okat terelgeti valamelyik fejlesztő.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)