Hirdetés

Wander - katasztrófa a harc nélküli MMO

|

A Wander eleinte azzal tette magát érdekessé, hogy nem kell benne harcolni, de mint megjelenés után kiderült, a játék nagyon sok sebből vérzik.

Hirdetés

Nincs azzal semmi baj, ha egy játék a harc helyett a felfedezést helyezi előtérbe, attól még lehet érdekes, izgalmas és szórakoztató. A Wander viszont gyakorlatilag játszhatatlan.

Elárasztották a netet a panaszok és a videók, melyek szerint a karakter aránytalanul gyakran zuhan bele a textúrába, és a játék maga is rengetegszer omlik össze. A többi élőlény teleportál, láthatatlan falak vannak itt-ott, és ami az alábbi gifen történik, arra nem nagyon van szó.

Az alábbi videókban még többet láthattok ehhez hasonló csodákból, de ha épp nagyon ráértek, keressetek rá a játékra YouTube-on. Inkább tartogassátok még azt a ~8000 forintot, amit elkérnek érte, van ennél jobban működő Early Accesses játék, és ott legalább megmagyarázható, miért történnek ilyenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)