Hirdetés

War of Angels - új MMO bejelentés Lipcsében

|

Elkezdődött Lipcsében a Games Convention Online, így érkeznek a friss bejelentések.

Hirdetés

Elsőként számoljunk be a War of Angelsről (röviden WoA), mely egy ingyenesen játszható játék lesz.

A War of Angels egy újfajta, Cell-shaded fantasy grafikával rendelkező MMO, amelyben szárnyas lényekkel tudunk csatázni, nemcsak a levegőben, hanem a földön és a víz alatt is akár. Mindenkinek lehetnek petjei és mountjai, de az, hogy milyenné válik a pet illetve a mount az azon múlik hogyan bánunk vele és mivel etetjük - ez alapján kapja tulajdonságait, ahogy felnő. A guildeknek lehetnek városaik, azonban azt, hogy végülis ezeket ki fogja uralni nagy csatákban lehet csak eldönteni. A WoA jó szokás szerint rengeteg kereskedelmi és közösségi funkcióval is rendelkezik majd, és persze a kihagyhatatlan, de nagyon fejlett craftolás is benne lesz. A játék történeti vonala nem lineáris - ez is érdekesség lehet a karakter fejlődésének szempontjából - a játékos választhat, hogy az igazság, vagy a sötétség útját követi-e.

A játék ingyenesen játszható lesz, megjelenése az év vége felé várható - máris lehet készülni a jó kis légi és víz alatti csatákra.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)