Hirdetés

War of the Vikings - alfa verzió a Steamen

|

Steam Early Access keretében elérhető a Paradox Interactive kiadó jóvoltából a War of the Vikings alfa verziója.

Hirdetés

A Fatshark által fejlesztett War of the Vikings mától megvásárolható Steamen, és már lehet is játszani az alfa verzióval.

A játék ára 18,99 euro, és az alfában kipróbálhatjuk magunkat az Aréna és Team Deathmatch játékmódokban, összesen négy darab pályán: a Gauntleten, Foresten és a Dockson, amelyből egy kicsi és egy nagyobb verzió is rendelkezésre áll.

Fegyverek tekintetében igencsak széles a skála: lekaszabolhatjuk felebarátunk végtagjait a megannyi fajta karddal, egykezes és kétkezes baltákkal, hosszú íjakkal, dobókésekkel és tőrökkel.

Aki kicsit több pénzt is szívesen szán a játékra, annak ott a Blood Eagle Edition 27,99 euróért, amihez egy digitális koncepciórajzos könyv és egy eredeti soundtrack zenecsomag letöltés jár.

Akik igazán nem bírnak a tárcájukkal, azoknak pedig még mindig ott van a War of the Vikings – Valhalla Edition 134,99 euróért cserébe, amihez minden egyes DLC-t megkapnak majd ingyen, ami a játék 2014 első negyedévi megjelenése után érkezik, plusz a Blood Eagle Edition-höz járó extrákat is bezsebelhetik. Csoda világ ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)