Hirdetés

War Rock - update és új térkép

|

Nagyon népszerű ez az ingyenes multi lövölde - ahhoz képest, hogy "nem nagy név", sokan tolják.

Hirdetés

Ahogy általában a népszerű játékokkal történni szokott, a War Rock sem ússza meg az új tartalmakat.

S nemcsak új cuccok lesznek, hanem 25 százalékos Xp növelés is bekövetkezik majd a hétvégén, így érdemes benézni.

Az újdonságok között egy új térkép (Skill Pointer) és három új jármű is megtalálható. A Skill POinter térképen a játékoknak 10 másodperc sérthetetlenségük van, hogy gyorsan beüljenek egy járműbe, majd harcoljanak a semleges bázisért, illetve megvédják a sajátjukat.

Tankkal megyek érted bébi
Tankkal megyek érted bébi

Ezen a térképen három harckocsi közül választhatunk: M109, Japan 90 (J90) és az M1A2. A J90 moduláris kerámia és acél kompozit páncélt használ. 120 mm-es ágyúval van felszerelve - a J90 meglehetősen erőteljes. Az M1A2 7,62 mm-es gépfegyverrel és 120 mm-es M256 ágyuval rendelkezik, így kemény ellenfél lesz. A J90 és az M1A2 csak ezen a térképen lesz elérhető.

A jtaktikai-stratégiai multi-FPS ingyenesen letölthető és játszható.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)