Hirdetés

War Thunder - bekerültek a játékba az első szuperszonikus repülőgépek

|

Nagy frissítést kapott a játék, amivel együtt jött egy csomó jármű, illetve teljesen újfajta repülők is.

Hirdetés

A Gaijin Entertainment játékában már eddig is rengeteg járművel vonulhattunk csatába, nemcsak a földön, hanem akár a vízen és a levegőben is. A legújabb frissítés ismét számos harci gépezettel bővítette a már amúgy sem szűkös felhozatalt.

Hirdetés

Élesedett a War Thunder 1.85-ös, Supersonic névre keresztelt frissítése, ami összesen 50 új géppel, köztük harckocsikkal, repülőkkel és hajókkal egészítette ki a játékot. Emellett elérhetővé vált a szuperszonikus repülőgépek kategóriája is, ami egyelőre három masinát, az amerikai F-100D Super Sabre-t, a brit Gloster Javelin Mk 9-et, illetve a szovjet MiG-19PT-t tartalmazza.

A fentieken kívül jöttek még vadonatúj pályák is, amelyeken kipróbálhatjuk a most bekerült masinákat, illetve számos változást is eszközöltek a fejlesztők. Az újdonságokról itt olvashattok bővebben.

Ti játszotok a War Thunderrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)