Hirdetés

Warez botrány: bajban a BSA?

|

Az MDF felkérte a pénzügyminisztert, hogy szólítsa fel az APEH-ot a BSA-val kötött megállapodás felbontására

Hirdetés

Az MDF Informatikai Kabinetjének hozzánk eljuttatott sajtóközleménye szerint, a Magyar Demokrata Fórum Informatikai Kabinetje felkéri a pénzügyminisztert, hogy szólítsa fel az APEH-ot a BSA-val (Business Software Alliance) ez év elején kötött megállapodás felbontására, illetve evvel egy időben azt javasolja Péterfalvi Attila adatvédelmi biztosnak, hogy indítson vizsgálatot a BSA elmúlt hónapokban folytatott törvényellenes adatgyűjtésével és adattárolásával kapcsolatban. A párt fontosnak tartja a legális szoftverek illegális másolása elleni fellépést, de egyben hangsúlyozza, hogy ez nem egy civil szervezetnek a feladata, hanem a hatályos törvények szerint a rendőrségé.

 

Tovább a teljes cikkhez >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)