Hirdetés

Warframe - MMO-szerű nyílt terület és sok más újdonság érkezik

|

Nemrég tartották a Warframe közösségének nagyszabású rendezvényét, a Tennocont, ahol egy izgalmas új frissítést is lelepleztek a készítők.

Hirdetés

A hatalmas költségvetéssel dolgozó csapatok hasonló játékai mellett néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a kooperatív TPS-RPG műfajban továbbra is (joggal) rendkívül népszerű a Warframe. A játék közönségtalálkozóján és kiállításán, a Tennoconon ismét új tartalmak kerültek leleplezésre, amik valószínűleg megint hosszú órákra lekötik a rajongókat.

Hirdetés

A Plains of Eidolon nevű frissítés egyik újdonsága, hogy nem csak hajónkon lazíthatunk majd két küldetés között, hanem egy MMO-szerű nagy, nyitott térben találkozgatunk más játékosokkal, vehetünk fel küldetéseket és indulhatunk közös kalandokra, egy instance-ben összesen ötvenen. Ez a feature a Landscapes nevet kapta és a Warframe készítői szerint ha a közönségnek tetszik az első terület, rengeteg hasonló tájat készíthetnek majd később.

Eidolon tájain egyébként dinamikusan változnak majd a napszakok, aminek a játékmenetre is lesz hatása. Napközben a játék megszokott ellenfelei, a grineerek ellen harcolhatunk, éjjel viszont a náluk sokkal veszélyesebb Eidolonok bújnak elő a víz alól. A Digital Extremes szerint eltart majd egy darabig, míg legyűrünk egyet közülük, ehhez pedig a csapatmunka is elengedhetetlen lesz. A Warframe nyitott területén egyébként használhatjuk majd az Archwingünket is, így szabadon repkedhetünk majd Eidolon tájai felett.

Az első Landscape érkezése némileg átalakítja a játék folyamatos fejlődésének rendszerét is, az erőforrások gyűjtögetése mellett valószínűleg építhetünk is majd dolgokat az Eidolon központi bázisának számító faluban. Illetve a Warframe történetében először saját fegyvereket is craftolhatunk majd, ami nem csak azt jelenti, hogy elnevezhetjük őket, hanem azt is, hogy tetszőleges komponensekből állíthatjuk őket össze, így meghatározhatjuk, milyen játékstílust támogassanak.

A Plains of Eidolon megjelenéséről még csak annyit tudunk, hogy 2017-ben esedékes, de az biztos, hogy elég izgalmasnak tűnik az új terület.

Nektek hogy tetszik a hagyományosabb MMO-kra hajazó feature?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)