Hirdetés

Egy bugnak köszönhetően az űrben sétálnak a Warframe játékosai

|

A rajongók nagyon régóta szeretnék bejárni az űr végtelenjét, de nem biztos, hogy így képzelték el a dolgot.

Hirdetés

Néhány napja kezdték jelenteni játékosok egy különös Warframe bugot, aminek köszönhetően mindenféle extra felszerelés nélkül mehettek ki az űrbe.

Hirdetés

A játékban vannak úgynevezett Archwing missziók, amik során a karaktereink kapnak spéci cuccokat, amelyek segítségével Star Fox stílusban akciózhatnak az űrben. Egy Reddit felhasználó, Kesu_ jelentette először, hogy véletlenül kikerült az űrbe, viszont ezt szárnyak nélkül tette. Eredetileg annyi volt a terv, hogy teljesíti a küldetésit a Földön, mielőtt tovább menne a többi bolygóra.

"Eljutottam Erpoig, ott vettem észre, hogy nincs rajtam az Archwing. Kíváncsiságból rákattintottam a node-ra (ez indítja el a küldetést). Elindult a visszaszámlálás, én pedig vártam, hogy kidobjon a játék vagy valami ilyesmi. Meglepetésemre feljött a töltőképernyő. Ekkor még azt hittem, hogy majd rám dob a játék valami helyettesítő szárnyakat, de még azt sem. Felszerelés nélkül indított el a küldetésben."

Az első jelentések után az Eurogamer írói letesztelték a dolgot, és sikerült is reprodukálniuk.

Később egy kezdő Warframe játékos is jelezte, hogy teljesen összezavarodott, amikor ez vele történt. Játszott vagy két napja a cuccal, így azt sem tudta, hogy a normális Archwing hogy működik, nemhogy mit kellene tennie, amikor bebugol.

A helyzet iróniája, hogy a játékosok jó ideje szeretnének valami hasonló élményt kapni a fejlesztőktől, csak nyilván kevésbé bugos formában. Talán majd egyszer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)