Hirdetés

Új free-to-play shootert jelentett be a Wargaming

|

Egy teljesen új IP-ről van szó, amelyet a Frag Lab fog elkészíteni.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán tudatta a sajtóval a Wargaming, hogy az ukrán Frag Lab csapatával egy free-to-player shootert fejlesztenek. Kiderült továbbá az is, hogy a játékhoz az Amazon Web Services szolgáltatásgyűjteményből közel egy tucatnyit felhasználnak majd, igénybe veszik az Amazon GameLiftet, illetve játékmotorként az Amazon Lumberyard dübörög majd a lövöldözős cím alatt - a régóta készülő Star Citizen is ugyanezt az Amazon Lumberyardot használja. 

Hirdetés

A Frag Lab ügyvezető igazgatója, Maxim Dembik elmondta, hogy a Wargaming egyértelmű választás volt számukra, mikor kiadót kerestek játékuknak, hiszen a cég már hosszú ideje bizonyítja hozzáértését az ingyenesen játszható kompetitív címek piacán. A Frag Lab egyébként 125 dolgozót tudhat soraiban, a kijevi székhelyű fejlesztőcsapatnál olyan veteránok is dolgoznak, akik korábban a Crysis sorozaton, a Battlefield 2-n vagy épp a Warface-en munkálkodtak. 

A fentebb említett Amazon Lumberyardot egyébként több jelenleg is készülő (és megjelenési dátummal még nem rendelkező) játék használja majd, de már megjelent címek közül mindössze két olyat találunk, amelyet ez a motor hajt meg: az egyik egy verekedős játék, a 2018 októberében megjelent Coffence, a másik pedig az idén januárban érkezett The Grand Tour Game. 

Remélhetőleg hamarosan még többet megtudunk majd a Wargaming és a Frag Lab közös játékáról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)