Hirdetés

World of Tanks: Xbox 360 Edition - ajándék tank az évfordulóra

|

A konzolos kiadás első évfordulójának alkalmából ajándékokat szór a Wargaming, valamint pár érdekességet is megtudhatunk az eddig elért eredményekről.

Hirdetés

Most a háborús szimulátorok rajongói valószínűleg leginkább a World of Warships megjelenésére várnak, azért ne feledkezzünk meg róla, hogy a játék, amely meghozta az igazi sikert a Wargaming.net számára, vagyis a World of Tanks továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend. Érdemes is kitartani a játék mellett, hiszen az Xbox 360-as verzió első évfordulójának alkalmából mindenki ajándékot kap.

A játékosok teljesen ingyen juthatnak hozzá az új T7 Combat Carhoz, továbbá különleges Anniversary Emblémákat szerezetnek mostantól egészen február 19-ig. Ha valaki lecsúszik róla, akkor sincsen gond, mert az újdonságokat ismét elérhetővé teszik március 6-án és március 8-án. A Wargaming emellett néhány lenyűgöző statisztikai adatot is közzétett: a játékot eddig 5.4 millió alkalommal töltötték le, 510 millió tankot sikerült megsemmisíteni, a játékosok ehhez pedig 10 milliárd (!) lövést adtak le az elmúlt egy évben.

Az összes érdekességet ebben az infografikában tudjátok megnézni, nem semmi számadatok:

Ti milyen platformon nyomjátok a World of Tanksot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)