Hirdetés

Wargroove - már a megjelenéskor elérhető lesz a crossplay

|

Az összes elérhető platformon csapathatjuk együtt.

Hirdetés

Remek hírrel örvendeztette meg a Chucklefish fejlesztőcsapat legújabb játékuk megjelenése előtt néhány nappal a rajongókat.

Hirdetés

A Wargroove hivatalos Twitter-oldalán bejelentették ugyanis, hogy már rögtön a megjelenés napján, vagyis február 1-jén lesz mód a crossplayre a PC-s, Nintendo Switch-es és az Xbox One-os kiadás vásárlói számára. A közlemény mellé egy jópofa gifet is csatoltak, a bejegyzést alább nézhetitek meg.

A körökre osztott stratégia játékban egyszerre legfeljebb négyen tudnak játszani online és lokális multiplayer módban, a crossplay pedig nagyon praktikus megoldás, hogy ne osszák meg a rajongótábort.

Ti várjátok már a Wargroove-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)