Hirdetés

Warhammer 40,000: Sanctus Reach bejelentés - újabb 40k-s stratégiai játék készül

|

Nem csak az RTS műfajban, hanem körökre osztott stratégia formájában is hamarosan a képernyőnkre kerül az igen komor univerzum, ugyanis a Warhammer 40,000: Sanctus Reach még idén megjelenik.

Hirdetés

Bár a Warhammer 40,000 világának rajongói valószínűleg a Dawn of War III megjelenését várják a leginkább, érdemes lesz azért más projektekre is odafigyelni. Még 2016-ban elrajtol egy másik, körökre osztott stratégia is, amiben az űrgárdisták hősies küzdelmét élhetjük át.

A Warhammer 40,000: Sanctus Reach kapcsán azért érdemes óvatosan lelkesedni, ugyanis egy első játékát készítő csapat, a Straylight Entertainment áll a játék mögött, ráadásul még egy éve sem dolgoznak rajta, novemberre mégis már a végleges megjelenést ígérik. Az viszont egyáltalán nem hangzik rosszul, hogy az Istencsászár szolgái közül az űrgárdisták Space Wolves rendjét irányítjuk, akik talán ritkábban kapnak főszerepet, ezúttal viszont rögtön két kampány középpontjában is ők állnak.

Az ellenfeleik közül egyelőre csak az orkokat vehetjük biztosra, akiknek - hasonlóan az űrgárdistákhoz - harminc különböző egysége lesz, köztük néhány méretes járművel. A zöldbőrűeket csak a többjátékos módban irányíthatjuk, így velük valószínűleg nem élhetjük át azt az élmény, amit a Space Wolves egységek fejlesztése jelent a kampányban. A játékmenet a fejlesztők elmondása szerint elég pörgős lesz a körökre osztott formátum ellenére, ezen túl pedig úgy tűnik, eléggé hasonlít majd az asztali Warhammer 40,000 játékra. Így egy adott pontkeretből kell majd összeállítanunk a csatatérre kerülő seregünket, majd kiválasztjuk, hol kezdjék a harcot, aztán kezdődhet is a csetepaté.

Ti kipróbáljátok majd a körökre osztott verziót is, vagy maradtok a Dawn of War III-nál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)