Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - új zónák és ellenfelek az E3-as előzetesben

|

A magyar fejlesztésű Warhammer játék is ott volt az E3-on, és kicsit késve ugyan, de megkaptuk a rendezvény alkalmából kiadott előzetest és képeket.

Hirdetés

Előadásokon ugyan nem kapott szerepet, viszont az E3 showfloorján, a Neocore Games standjánál kipróbálható volt a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr (és 8 perc játékmenetet mi is láthattunk). Hatalmas dolog, hogy egy magyar stúdió a világ legnagyobb videojátékos rendezvényén képviseltette magát.

Miután a srácok hazaértek, ki is lőtték az E3-as előzetest, amit játékbeli jelenetekkel töltöttek meg. Láthatunk mindenféle szép és kevésbé szép ellenfeleket, darabokra hulló fedezékeket és oszlopokat, meg egy nem túl kellemes kivégzést is. A játék jövőre jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az új képeket alább találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)