Hirdetés

Warhammer 40K: Dawn of War 2 - Jönnek a Tiranidák!

|

A StarCraft zergjeit is megihlető faj a rajongók legnagyobb örömére központi szerepet játszik majd a történetben.

Hirdetés

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Hogy miért? Hamarosan megtudjátok.

A kibővített intro új szereplőkkel



Érdemes elsőként a szenzációs hírrel kezdeni, hiszen minden Warhammer 40K rajongó erre várt a Dawn of War megjelenése óta. Igen, jönnek a tiranidák, és olyan brutálisak, mint amilyennek egy minden életet elpusztító faj képviselőinek lennie kell. A lipcsei show keretein belül mutatnak majd be a Relic srácai egy pályát az egyjátékos kampányból, ahol űrgárdisták támadnak meg egy tiranida kaptárt. (Remélhetőleg BZ és ZeroCool sűrűn jegyzetel.)



Most viszont jöjjön a rossz hír: Csak egyetlen szingli kampány van tervbe véve, mégpedig az űrgárdistáké. Az eddig bejelentett három másik faj (orkok, eldák, tiranidák) képviselői pedig csak multiplayerben lesznek elérhetők. Ez bizony fájt kedves Relic, bár tudom, kell valamit tartalékolni a kiegészítőkre is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)