Hirdetés

Warhammer 40K: Soulstorm képek

|

Friss képek érkeztek a Relic által istápolt elképesztően hangulatos sorozat új, önállóan is futó expanziójából.

Hirdetés

A Soulstorm két okból is egyedinek számít a korábbi felvonásokhoz képest. Egyrészt a két új frakció (Dark Eldar, Sisters of Battle) révén már kilenc választási lehetőség áll a negyvenedik millenium tábornokai előtt. A hadszíntér pedig nem egyetlen planétára korlátozódik, hanem egy egész bolygórendszerre terjed ki. S hogy még teljesebb legyen az élmény, végre bemutatkozik a légierő is.
A másik ok, mely bizonyos értelemben különlegessé avanzsálja eme kiegészítő lemezt, az nem más, mint hogy a Relic kissé háttérbe vonul, s csupán felügyeli a munkálatokat, melynek oroszlánrészét ezúttal a Titan Quest révén jól megérdemelt elismerét kivívó Iron Lore csapata végzi.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)