Hirdetés

Warhammer 40K Space Marine - Először mozgásban!

|

Kizárólag konzolra készülő, a Warhammer 40K univerzumában játszódó akcióhent produkciót hegeszt a THQ ausztrál divíziója.

Hirdetés

Augusztus végén Chavalier számolt be a THQ ausztráliai részlegének titkos projektjéről, egy Warhammer 40K univerzumban játszódó és kizárólag next-gen konzolra - PlayStation 3 és Xbox 360 - készülő alkotásról. A cég új munkatársakat toborzott a név nélküli projekthez - most már tudjuk, hogy Space Marine alcímet viseli - , amit a Games Convention-ön zárt ajtók mögött mutattak be először. A kilenc perces demonstráció hűen prezentálja, hogy a véres, kegyetlen és brutális kivégzéseket és párbajokat nem mellőzik a játékból. A videó egy korai buildet prezentál, így legyetek elnézőek, de ha kicsit még kalapálnak rajta, akkor egy nagyon komoly akcióhent produktummal lesz dolgunk. Csekk!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)