Hirdetés

Warhammer: Battle Marches bejelentés

|

Újabb játék készül a Warhammer univerzumra alapozva; A Battle Marches a Mark of Chaos kiegészítőjeként érkezik, természtesen a Namco közreműködésében.

Hirdetés

Két új fajt kapunk, a Dark Elves-t (Sötét Elfek, hmm), továbbá az Orcs and Goblins nevezetűt. Természetesen egy köteg új egységgel a már meglévő frakciók is frissülnek, ahogy azt már megszokhattuk ilyen munkák esetében. A játék PC-exkluzivitása is megszűnik: a kiegészítő Xbox360-ra is megjelenik, és mivel ott Mark of Chaos nem volt, így Microsoft konzoljára rögtön egy MoC+BM egybegyógyított csomagot lehet majd kapni.
A mostmár hatra bővült fajszámmal 1-1 kampányt lehet majd végigjátszani, ami pedig a többjátékos módot illeti új multi játékmódokat ígérnek, Xbox 360-on négy játékosig lesz támogatva. Az igen mókás Army Painter természetesen ebből sem hiányozhat majd. Bár még jómagam is csak ismerkedem az új oldallal, képek jönnek hamarosan: stay tuned.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)