Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide bejelentés - harcban a patkányokkal

|

A Fatshark bejelentette legújabb játékát, amelyet még ebben az évben ki is próbálhatunk. A Warhammer: End Times - Vermintide egy vérbeli kooperatív FPS megspékelve egy kis közelharccal.

Hirdetés

A Warhammer Fantasy univerzumban, azon belül is a Végidőkben játszódó Warhammer: End Times - Vermintide újabb példa arra, hogy ebben az évben jó dolga van a Warhammer rajongóknak. Közeleg a Káosz uralma, és csak rajtunk áll vagy bukik, hogy meg tudjuk-e állítani a gonosz erőket.

A játékban 5 hős közül választhatunk majd, amelyek mindegyike egyedi képességekkel és ezáltal teljesen más játékstílussal bír majd, saját felszerelésüknél pedig csak a személyiségük színesebb. A játékosoknak együtt kell működniük, hogy megállítsák az inváziót, ehhez pedig rengeteg izgalmas helyszínt járnak majd be.

A kooperatív FPS játékmenetnek köszönhetően egy teljesen új aspektusból ismerhetjük meg a Warhammer Fantasy univerzumot, miközben ismerős helyszíneket járunk be. A fejlesztők szeretnék, ha a régi rajongók és az új érdeklődők is megtalálnák a számításukat, ezért egy teljesen új oldalról szeretnék bemutatni a történetet.

A GameStar csapata kint járt Stockholmban a fejlesztőknél, hogy első kézből ismerje meg a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő játékot, az élményeinkről pedig a februári lapszámban egy 6 oldalas beszámolót is olvashattok majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)