Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - a Bright Wizard forró hangulatot varázsol (videó)

|

Ha valaki, hát a Warhammer: End Times - Vermintide új karaktere képes arra, hogy tömegesen hulljanak a skavenek, tűz és kard által egyaránt.

Hirdetés

Ha valaki esetleg a nyolc perces "minden, amit tudnod kell" videóból nem kapott kedvet a Warhammer: End Times - Vermintide patkányembereinek aprításához, az talán majd a következő kaszt bemutatóját látva tűzbe jön - nem csak képletesen. 

Bemutatkozott a Left 4 Dead életérzést patkányemberekkel vegyítő Vermintide újabb kasztja, a Bright Wizard, vagyis név szerint Sienna Fuegonasus, aki lényegében egy pyromancer a leghalálosabb fajtából. Sienna kimeríthetetlen forrása a tűz alapú mágiának, de akkor sem esik kétségbe, ha közelharcra kerül a sor, elvégre éles pengéje bármikor szívesen megmártózik a patkánybelsőségekben. Íme a Bright Wizard akcióban: 

Korábban a Witch Hunter, a Waywatcher, az Empire Soldier és a Dwarf Ranger kasztok bemutatóját láthattuk. A Warhammer: End Times - Vermintide megjelenése PC-n október 23-án esedékes, viszont a PlayStation 4-es és Xbox One-os dátumokat még nem ismerjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)