Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - ha a boszorkányvadász beindul (videó)

|

A Fatshark bemutatta a Warhammer: End Times - Vermintide következő karakterét, a Witch Huntert, amely után hullanak a patkányemberek.

Hirdetés

Left 4 Dead patkányokkal - leginkább így jellemezhetnénk a Games Workshop és a Fatshark közösen jegyzett kooperatív akciójátékát, a Warhammer: End Times - Vermintide-ot, amelyben több karakterrel is irthatjuk a Skaveneket. Ezúttal a boszorkányvadászt ismerhetjük meg közelebbről is. 

Az alábbi videó a Witch Hunter kasztot (a többi négy a Bright Wizard, az Empire Soldier, a Dwarf Ranger és az Elvish Waywatcher) hivatott bemutatni, mely kalappal, karddal, pisztollyal és valójában minden keze ügyébe akadó szerszámmal tör utat magának, miközben térdig gázol a patkánybelsőségekben. Távolsági és közelharcban egyaránt alkalmazható, ezáltal ő az a hős, aki minden helyzetben feltalálja magát. A Fatshark újfent igyekszik emlékeztetni minket rá, hogy a Vermintide mennyire brutális és mozgalmas lesz: 

A Warhammer: End Times - Vermintide megjelenésére valószínűleg 2016-nál előbb nem számíthatunk, de akkor PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is bemutatkozik majd. A többi Warhammer játékot összegző cikkünket olvastátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)