Hirdetés

Warhammer Online: Elindult a Recruit-a-Friend program

|

Több hónapnyi ingyenes Warhammer Online játéklehetőséghez juthatunk, ha barátainkat rávesszük az előfizetésre.

Hirdetés

A decemberi Warhammer Online hírlevélben számos újdonságról és bevezetett változtatásról beszámoltak a játék fejlesztői, azonban háttérbe szorult egy olyan örömteli funkció, melynek segítségével könnyedén ingyenes hónapokhoz juthatunk hozzá. A Recruit-a-Friend névre hallgató program keretében egy hetes Warhammer Online tesztlehetőséggel örvendeztethetjük meg ismerőseinket. Ha bármelyik meghívott barátunknak megtetszik a Warhammer virtuális világa és úgy dönt, hogy előfizet a játékra, számlánkra azonnal jóváírnak harmincnapnyi ingyenes játéklehetőséget. Összesen három cimboránkat invitálhatjuk meg, ha mindhárman maradnak akkor összeadódik az általuk adandó bónusz, azaz legjobb esetben kilencven napon keresztül pihentethetjük bankkártyánkat. Sőt, ha magszakítások nélkül fenntartjuk aktív előfizetésünket, akkor havonta kioszthatunk újabb tesztlehetőségeket (összesen hat személyt foglalkoztathatunk piramisjátékunkban). További információkat a Warhammer Online oldalán, valamint felhasználói fiókotokban találhattok.

A fórumban megkezdhetitek Warhammer Online térítőhadjáratotokat, hogy minél több ingyenes hónap üthesse markotokat!

warhammer-online.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)