Hirdetés

Warhammer Online - Messze még az első kiegészítő

|

A Warhammer Online virtuális univerzumához érkező első kiegészítőre még hosszú hónapokat kell várnunk.

Hirdetés

A Warhammer Online játékosok elérkezettnek látják az időt egy izmos kiegészítő megjelentetésére, ennek kapcsán ötleteikkel és kívánságaikkal elárasztották a játék hivatalos fórumát. Az eleinte ártalmatlan ötletgyűjtögetés hatalmas lavinává duzzadt, sokan annyira beleélték magukat a fejlesztők helyébe, hogy már tudni vélik, mikor jelenik meg egy olyan kiegészítő, melynek létjogosultságát felsőbb körökben napokkal később elutasítottak. Fantasztikus látni a Warhammer Online felhasználóik ötleteit, azonban egyszerű elképzelésekből kizárólag valami csoda folytán válhat rendszerezett kódhalmaz. A megoldást így nem itt kell keresni, hanem Mark Jacobs mondandójában, aki beállt rajongói közé és megosztotta gondolatait az egész kiegészítő-témával kapcsolatban. Mark Jacobs legnagyobb bosszúságunkra kijelentette, jelenlegi terveik között nem juthat lehetőséghez Warhammer Online expanzió, vérfrissítő tartalmaik kiadásával egészed addig várnak, amíg virtuális világukból száműznek mindenfajta problémát és grafikai anomáliát.

A legtöbb felhasználó legszívesebben egy Land of the Dead fókuszáló kiegészítőre vágyik. A kedves olvasókkal mi a helyzet? A fórumban várjuk a véleményeket!

warhammer.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)