Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - rengeteg játékost csalogatott vissza az új kiegészítő

|

A Winds of Magic megjelenése után az is előfordult, hogy közel 15 ezren voltak egyszerre játékban.

Hirdetés

Augusztusban megérkezett a Warhammer: Vermintide 2 első nagyobb kiegészítője, a Winds of Magic, ami többek között új ellenfelekkel, illetve egy vadonatúj játékmóddal bővítette a Fatshark kooperatív alkotását. Nem mellékesen pedig egy csomó játékos is visszatért miatta.

Hirdetés

Martin Wahlund, a stúdió vezérigazgatója a PCGamesN-nek árulta el, hogy új rekord született az egyidejűleg online tartózkodó játékosok számára vonatkozóan, ugyanis a kiegészítő megjelenését követően volt olyan, amikor egyszerre nagyjából 14800-an kalandoztak a játékban. A Winds of Magic debütálása előtti időszakban picit alábbhagyott az érdeklődés a játék iránt, és Wahlund szerint 3 vagy 4 ezer volt a csúcs ekkortájt.

Egyébként a Steam Charts adatai szerint is komoly ugrás történt a játékosszámban augusztusban.

Ti kipróbáltátok már az új kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)