Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - már most több bevételt termelt PC-n, mint az első rész az összes platformon

|

Még két hete sincs annak, hogy megjelent a játék, máris sikerült leköröznie elődjét.

Hirdetés

A jelek szerint eléggé népszerű a Fatshark legújabb alkotása, hiszen nemrég számoltunk be arról, hogy már több százezer példány talált gazdára, és most egy újabb adat érkezett, ami azt bizonyítja, hogy továbbra is nagy az érdeklődés a játék iránt.

Hirdetés

Martin Wahlund, a Fatshark CEO-ja nemrég számolt be arról, hogy a Warhammer: Vermintide 2 PC-s változata máris több pénzt hozott a konyhára, mint a Warhammer: End Times - Vermintide az összes platformon, amire megjelent. Wahlund hozzátette még azt is, hogy nem volt túl nagy költségvetésük a marketingre, viszont rengeteg támogatást kaptak a sajtótól, a streamerektől, valamint a játékosoktól, és a CEO szerint a folytatás minden tekintetben jobban sikerült, mint az első rész.

Nektek hogy tetszik a Warhammer: Vermintide 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)